Prethodni Slijedeći
Sve za njih - Humanitarni koncert Jacques Houdek i tim Voice
Ljubavnadjelu 2015-06-18

 24.05.2015 u KD Vatroslav Lisinski održan je humanitarni koncert Udruge Ljubav na djelu – „Sve za NJIH“ – za djecu oboljelu od malignih bolesti. Kupnjom ulaznica podržao se rad Udruge „Ljubav na djelu“ a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je podmirenju troškova za vrijeme liječenja djece oboljele od malignih bolesti i njihovim obiteljima.
Koncert je započeo dirljivim nastupom našeg zbora Udruge- dječice koja su iz borbe s ovom teškom bolešću izašla kao pobjednici. Uz podršku Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac , mališani su pjesmom „I to sam ja“, autorice Suzane Paša, prenjeli prisutnima poruku nade, hrabrosti, suosjećanja, tolerancije i ljubavi koju možemo iskazati onima u nevolji kroz mala djela podrške. 
Puna dvorana odisala je najiskrenijim, predivnim emocijama i čarolijom u koju sa nas svojim božanskim glasovima odveli Jacques Houdek zajedno s prijateljima Nina Kraljić, Dino Petrić, Ema Gagro ,Pjerino Ružević, Egon Marić, Melanie Malike Acolor , Antonela Đinđić, Martina Miloševič, Ana Cerovac Gordan Gregurović, Neven Stipčić.
Nakon koncerta, Za fanove je organizirano fotografiranje i druženje s Jacques Houdekom ,
Zahvaljujemo svim prisutnima što su odvojili svoje vrijeme I novac da nas podržali a posebno našim talentiranim mladim ljudima koji su svojim plemenitim srcem zapjevali I dali ovoj večera posebni ugođaj pun ljubavi I ljepote.
Zahvaljujemo na pokroviteljstvu predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović i Gradu Zagrebu generalnom pokrovitelju koncerta te svim sponzorima i donatorima koji su nas podržali u ostvarenju ovog plemenitog cilja: PBZ Card American Express, Tvrtka S.Oliver d.o.o, Merkur Osiguranje, Shopping centar SUPERNOVA, Tvrtka Emerson d.o.o., PPK Karlovačka mesna industrija d.d., Lana -karlovačka tiskara d.d., Autocesta Zagreb-Macelj d.o.o., C.I.O.S d.o.o., Fina, Graditelj svratišta d.o.o., Zagreb plakat d.o.o., te svim izvođačima, upravi i djelatnicima Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.
Hvala našim volonterima Matei Galović, Paulini Jozić i Lauri Jozić i Kristini Paši.

Fotografije by Gjuro Zlikovski.



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA