Prethodni Slijedeći
Posjet predstavnika udruga za liječenje malignih bolesti u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava
Udruga Ljubav na djelu 2016-03-18

Dodatno se raspravljalo o krucijalnim problemima roditelja s kojima se susreću prilikom ostvarivanja prava na bolovanje (kako bi mogli biti uz svoju oboljelu djecu tijekom njihova liječenja).

Od strane predstavnika Udruga predloženo je i uspostavljanje direktnih komunikacijskih kanala unutar pojedinih ministarstava pa tako i Ministarstva rada za što ažurnije rješavanje svih tekućih problema u kontekstu ostvarivanja prava pri zapošljavanju, kao i prava roditelja na bolovanje, naknade, invalidnine i ostalih poteškoća s kojima se u svom radu susreću udruge ovog tipa.

Srdačno su nas primili tajnica Kabineta ministrice Melita Čičak, glavni savjetnik g. Ivo Bulaja, pomoćnik ministrice Marinko Papuga, načelnica Sektora za politiku zapošljavanja Marija Knežević Kajari i dr. Đurđica Blažinkov Živković koji su svi skupa saslušali predstavnike udruga u iznošenju tekućih problema kao i o dosadašnjim postignutim ciljevima. Iako Ministrica Nada Šikić uz isprike nije mogla prisustvovati sastanku, njeni pomoćnici i članovi kabineta su obećali kako će prenijeti Ministrice sadržaj naših razgovora te učiniti sve kako bi se predstavljeni problemi što ažurnije i efektivnije rješili. Za udrugu Sanus iz Splita govorila je Božena Anić, napominjući bitnost podrške institucija roditeljima i djeci zahvaćenima ovim teškim sudbinama, a ponajprije zajedničkim dogovorom i suradnjom s ciljem što uspješnijeg rješavanja svih problema na koristi mladih boraca i heroja, životnih pobjednika!



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA