Prethodni Slijedeći
Blessfood Ante Vrban
Ljubav na djelu 2015-08-15

Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti koja djeluju u sklopu “Klinike za dječje bolesti Zagreb“, svoje djelovanje prilagođava potrebama oboljele djece i roditelja kako bi zajedno što lakše prebrodili put od bolesti do ozdravljenja. Posebna gošća večere bila je Ljiljana Vuletić iz Udruge Ljubav na djelu koja se zahvalila na dolasku svim okupljenim gostima, približila im djelovanje udruge i njihove buduće ciljeve u pomaganju njihovim štićenicima. 

Večera je protekla u ugodnom prijateljskom druženju, a gosti su uživali u sljedovima delicija po kojima je Bistro Apetit poznat kao nositelj brojnih nagrada za ugostiteljstvo. Domaćin Ante Vrban cijelu je večer brinuo o svojim gostima koji su uživali u prijateljskoj i emotivnoj atmosferi još jedne uspješne Večere s porukom uz specijalitete Bistroa Apetit te pokrovitelje večere Jamnicu i MIVA Galeriju vina. 

“Mislim da je ovo predivna poruka i odličan način da se probudi svijest kod ljudi da postoje oni kojima je pomoć jako potrebna. Bez obzira na sve drugo što imamo u životu, najvažnije je zdravlje, a večeras smo ovdje da bi pomogli roditeljima jako bolesne djece i da im olakšamo koliko možemo u najtežim trenucima u njihovim životima“ – izjavio je domaćin Ante Vrban. 

Svi prisutni gosti složili su se da je projekt Blessfood – Večera s porukom uspješan i jedinstven upravo iz razloga što funkcionira po principu zajedništva, druženja i djelovanja svih građana bez obzira na njihove razlike s plemenitim ciljem pomoći onima kojima je pomoć potrebna, što je i geslo same Udruge Ljubav na djelu. Čineći dobro drugima sva dobrota i ljubav vraća se natrag u naša srca i tako pokrećemo kotač sreće kojim stvaramo bolji svijet. 



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA