Prethodni Slijedeći
Ina spajalica i Udruga Ljubav na djelu
Ljubav na djelu 2017-09-10
Prekrasno prijateljstvo koje se stvorilo u sklopu Ina spajaLICE, spojilo je naša srca i vrijedne ruke kako bi se pomoglo roditeljima i njihovoj djeci koja se liječe na Hematoonkološkom odjelu Klaićeve bolnice.

U sklopu spajaLICE INA je s udrugom „Ljubav na djelu“ realizirala razne dodatne inicijative kojima je cilj razveseliti i pomoći mališanima koji se liječe od malignih bolesti. 
Pobrinuli smo se da malim bolesnicima i njihovim roditeljima bude osigurana psihološka pomoć u Ininim prostorijama u Medulićevoj, transportno vozilo, a zajedno smo organizirali i humanitarni koncert kojim su prikupljena sredstva za obnovu stanova u kojima borave tijekom liječenja. U uređenju su im pomagali članovi INA Kluba volontera. <3

15 članova INA Kluba volontera pomoglo nam je urediti stubište u našoj zgradi u Deželićevoj koje koriste roditelji izvan Zagreba čija se djeca liječe od malignih bolesti na odjelu KDB Zagreb. U listopadu smo s tamburaškim legendama organizirali smo koncert i prihodom od ulaznica smo prikupili sredstva za renovaciju. 
Ovih dana, radovi se privode kraju te ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim doprinosom pomogli da se ovaj projekt realizira! ❤️💕💕💕
#Ljubavnadjelu #INAspajaLICA #INAklubvolontera


LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA