Prethodni Slijedeći
Staklena djeca
Ljubavnadjelu 2021-04-23
Kampanja Vidite li staklenu djecu? - ukazuje na prepoznavanje potreba i ohrabruje roditelje i braću i sestre oboljele djece da se jave za primanje besplatne podrške. Važno je raditi na zbližavanju i osnaživanju cijele obitelji.
Kampanju je pokrenula spisateljica Nastja Kulović kroz osobno iskustvo, u suradnji s Udrugom “Ljubav na djelu”, te nas je tim povodom i posjetila u Ininoj kući Udruga - SPAJALICA.
U knjizi „Kud si krenula?“ Nastja Kulović ispisuje vlastitu istinitu ispovijest o životu s bolešću. Osim toga, autorica je ovom knjigom ispisala priču o obitelji, o životu, o sudbini te ostvarila i svoju životnu želju – da stvara pišući.
Problem “staklene djece” najčešće se događa kada se obitelj fokusira na potrebe oboljelog djeteta pa braća i sestre ostaju zakinuti za ispunjenje njihovih potreba. Tako oni vrlo često prešute svoje potrebe.
S obzirom na dugogodišnje iskustvo u radu i provođenju psiholoških tretmana s maligno i kronično oboljelom djecom i njihovim obiteljima, Udruga je prepoznala važnost kampanje “Vidite li staklenu djecu?” - te je omogućila djeci koja imaju iskustvo suživota s oboljelim braćom ili sestrama u obitelji, da se uključe besplatno u psihološki tretman igrom koji provodi Udruga.



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA